Tattoo Stüdyolarına Özel Web & Mobil Uygulama

Tattoonets Tattoo ve Piercing Stüdyo Yönetimi Uygulaması

Tatoonets Tattoo & Piercing stüdyolarına özel olarak hazırlanmış olan, kurum içerisindeki iletişimi sağlayan ve kolaylaştıran, web ve mobil uygulamadan oluşan bulut sistemidir. Bu sistem sayesinde şube, personel, aracı kişiler yönetilebilir. Ayrıca sistemde satış ve kasa işlemleri modülleri bulunmaktadır.

 

Bilet, Randevu ve Rezervasyon Yönetimi 

Bu modül sayesinde tüm rezervasyonlarınız kayıt altında tutulabilir. Rezervasyonlar; şube ve tarih aralığı filtreleri kullanılarak listelenebilir. İstenilen filtreye göre excel çıktısı alarak kayıtlar manuel kontrol altında da tutulabilir.

Dövme rezervasyonu kaydederken dövme sanatçısına mail ve mobil uygulama sayesinde bildirim gider. Dövme sanatçısı, bildirimler sayesinde hangi tarih ve saatte dövme yapacağı hakkında bilgi alabilir. Rezervasyona ait transfer var ise, şoföre mail ve bildirim gider. Bu sayede kurum içerisindeki iletişim tamamen sağlanmış olur.

 

Transfer Yönetimi 

Bu modül ile tüm transferleriniz kayıt altına alınabilir. Rezervasyonlara bağlı transfer istekleri ve bağımsız olarak oluşturulmuş transferler tarih filtresi olarak listelenebilir.

 

Satış İşlemleri Raporu

Günlük olarak satış yapılmış rezervasyonlara ait depozitolar ve güne ait yapılacak olan rezervasyonların kalan tutarlarını hesaplamaya yardımcı olan modüldür. Gün sonu hesaplamalarında kur bazlı grup hesaplamaları yapabilirsiniz ve excel’e aktararak günlük işlemlerinizin çıktısını alabilirsiniz.

 

Kasa İşlemleri Raporu

Genel olarak kasa hareketlerinin bulunduğu modüldür. Şube ve tarih aralığı filtresi sayesinde kasa hareketleri kolayca takip edilebilir. Rezervasyonlara ait komisyonlar haricindeki tutarlar gelir, komisyonlar gider olarak işlenmektedir. Rezervasyona ait depozito var ise, kasaya rezervasyon tarihine göre işlenir ve rezervasyon tamamlanıp onaylandıktan sonra kalan tutar rezervasyon geliri, aracı, infocu ve dövme sanatçısına ait komisyonlar da rezervasyon gideri olacaktır.

 

Daha detaylı bilgi ve proje sayfasına ulaşmak için lütfen tattoonets.com adresine tıklayınız.

Görüşme yapmak ister misiniz?

İşletmenizin en kritik sorunları ve fırsatları konusunda yardımcı oluyoruz. Birlikte kalıcı değişim ve sonuçlar almaya ne dersiniz?